Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

4 Temmuz 2008 Cuma

yaza yaz geldi çarşıya kiraz geldi

Biz evcek evdeyiz bu gün. Ama yarım saate kalmaz dağılırız. Kızların ayrı ayrı programları var. Kocam şimdi dışardan geldi çok sıcakmış hava.

Şimdi kızlar bi taraftan vız vız konuşarak hazırlanıyorlar. Konuları geçen yıl ,Gamsegamsenin bir ay bile kullanmadan çalınan telefonu. Tatile gitmeden bir gün önce Adaya gitmesinin sonucu. Sizin ev de bazı konular temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp ortaya gelir mi böle. Gamse seneye Sosyal Beceri dersine , hocasından izin alıp bizi de davet edecekmiş. Ne amaçla anlamadık. Bir de yanlış anlama notları varmış onları okumamızı tavsiye etti:)).

Yine bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete günlerini yaşıyoruz. Sabah ola hayrola. Kapıyı kim çalar bilinmez. İnşallah gelen sütçüdür)).Henry Jeanson olayı yaşadık blogca biliyosunuz. Yine aynısı olmasın temkinli oalyım. Ülen herkes ağzına geleni yazar burada, ben bişe yazarım hemen biri damlar niye , o demedi bu dedi, niye dedi. O kitabı niye beğenmedin bi daha oku ya da aa neresini beğendin. Artık karar verdim.Bi tek Ayşegülleri yazıcam burada. Mesela Ayşegül tatilde durumları yaşamak istiyorum bu ara. Gerçi bu ara Ayşegül Sirkte gibiyiz aynen.

Bu hafta farkındasınız umarım hep evden seslendim size, ama haftaya tutmayın beni. Şimdiden iki programım var , Nalan taa Dubaiden hazırladı. Ya da ortak hazırladık diyelim)). Her seferinde Nalanın gelmesine 10 gün kala falan biz başlıyoruz mail fırtınasına)

Benden bu günlük de bu kadar , hoş kalın hoşcakalın , nasıl isterseniz aynen öyle kalın...