Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

13 Şubat 2009 Cuma

Zuz dan naklen yayın, blog ödülü vs vs

(Zuz 'un evinden kareler,resimde Gamsenin bana tahtakaleden aldığı mor laleli gözlük kabını da görmektesiniz ))


Bu yazımı Zuzun evinden yazıyorum. Şu anda O kanepeye yayılmış kahve votka yapmakta, Gamse de ayak ucuna oturmuş makyaj malzemelerini karıştırmakta. Dün ameliyat oldu. Çok başarılı bir ameliyat olduğu fingir fingir ev de dolaşmasından belli. . Yarında gezmeye gideceğiz zaten.:)


Bu gün Bi sürü yemek yaptım, güzel bir kabak yemeği, patates kavurma, hamsi buğulama ve misafirlere çay yanında ikram etmek için peynirli börek. Valla öğünmek gibi olmasında herkes börek yapar ama bu börek tam adrese teslim olmuştu. Çünkü yiyenler , giderken bile börek için teşekkür ettiler. Biz bu gece bütün kızlar burda kalıyoruz. Annemin bütün kızları bu gece bir arada yani.

Hediye kitabımı gönderdiğim Banu Hanım kitabını çok beğenmiş ve çok güzel bir yazı yazmış. Ben de kendisine teşekkürlerimi gönderiyorum buradan. Çok hoş bir tesadüfle Kitabım Bursa da çok iyi bildiğim bir adrese gitti. Benim lise yıllarımda teyzem orada otururdu ve biz de her ama her hafta sonu oraya gider ertesi gün de hep birlikte Uludağa çıkardık. Hayatta hiç bir şey tesadüf değil sözüne artık daha çok inanıyorum.


Şimdi biraz daha şu andaki durumumuzdan haberler vereyim, Zuz Gamse'ye bir atkı örmeye başladı. Daha doğrusu eski sevgilisine örmeye başlayıp yarım bıraktığı atkıyı Gamse orayı burayı karıştırırken bulup ay çok güzelmiş deyince O da şimdi hemen örmeye başladı, hatta bitirdi bile. Hatta ve hatta şimdi saç bandı örmeye başlamış, kendine örmüş Gamse ona da el koymaya kalkınca yenisini örmeye başlamış. Şimdi resimlerini de çekip ekleyeceğim hihiiii.Bizim hastaya bakın hastaya. Naziş henüz katılmadı bize ama her an gelmek üzere. Ona da tatlı siparişi verdik.


Birazdan abur cuburlar eşliğinde Kenan Işık'ın Dünya Bir Oyun Sahnesidir programını izleyeceğiz. Konuğu Mehmet Aslantuğ.O bitince de izleyeceğimiz film hazır ,Sex and City izleyeceğiz kızkıza ))))



Bir de üç blog arkadaşım tarafından verilmiş bir ödülüm var.Sevgili serrose, ruhdağı ve hamdiyehome beni bu ödüle layık görmüşler. Nasıl gururlandım anlatamam.Şimdi bu ödülden benim de vermem gerekiyor. Üç yıldır blog yazıyorum. Ne harika şeyler paylaştık sizinle, herbirinizden çok şey öğrendim ve hayatıma yeni renkler heyecanlar kattınız . Ödülün kuralına uymasa da ben bu ödülü tüm arkadaş listemdeki arkadaşlarıma vermek istiyorum.

Zuzun evinden yaptığım naklen yayın burada sona eriyor. Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum