Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

21 Temmuz 2009 Salı

Ordu'dan haberler



Hiç bir yer bu kadar bu kadar yeşil değil

Ordu tatili yoğun bir biçimde geçmekte. Geçen gece merdivenlerden çıkarken yengeme, sabah neredeydik diye sordum. Anlayın artık halimizi..

Karadenizi alt üst eden yağmur, çok ilginç bir biçimde Ordu'yu teğet geçmekte. Ordu dışında her yerde sel olmuş hatta can ve mal kayıpları bile var. Biz denize girdik hatta Gamze yarın denize ara verelim biraz dedi. Denize gidip cayır cayır yandığımız gün, Ordu merkez de şakır şakır yağmur yağmış. İnanılmaz bir koridor oluştu sanki, yağmur bize değmeden geçiyor. Dün gece Giresun da sel olmuş, burada da gece yağdı ama şu an günlük güneşlik.Bu gün kahvaltıdan sonra, Gamsegamse ve Kocamla dışarı çıktık, fabrikaya gittik, kaç gündür dayımı ertelemekteydim kaçınılmaz sonu sonunda yaşadım:))). Kaç gündür fabrikaya gel sana anlatacaklarım var diyordu. Gamze ,Anne bir ara uyayacaksın sandım dedi:))). Zuz çok akıllı, Dayıma, bana söyleyeceklerini de ablama söyle deyip, işi yırtıyor heheheheheh.
Şu ana kadar her şey muhteşem .Hadi gittim şimdi,akşam daveti için hazırlanmalıyım