Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Koru da kahvaltı şenliği


Gördüğünüz gibi bir koru kahvaltısındayız yine. Gördüğünüz üzre de keyfimiz gayet gıcır. Zuz'un kucağında Cancan 'ı görmektesiniz. Annesi de resmimizi çekiyor tabi ki,Arka fonda boğaz ve Boğaz Köprüsünü görmektesiniz üzerinize afiyet.

Biz sabah 10 da kahvaltıya oturup 12 de kalktık.Sonra korunun içinden Kuzguncu'ga kadar inip Bordo Köşk de Türk Kahvesi içtik. Ece'yi Kuzguncuk kapısından uğurlayıp biz aynı yoldan geri döndük.


Koru programından sonra Ece Emniönü ve Tahtakale'nin, Nalan Beşiktaş2ın , Zeya da Kadıköy'ün tozunu almış. Biz programa Zuz , Naziş ve Cancan ve de Berfu olarak, Cancan'ın evinde devam etmek üzere Kalamış!a yollandık. Cancan'a balkonda havuz keyfi yaptırdık. O şımardıkça şımarıp bizide ıslattıktan sonra yeniden yeme içme faslı yapıp evlerimize dağıldık.

Gamsegamse bu gün Belgrad Ormanlarında öğretmen arkadaşlarıyla kaynaştırma yapıyor:)) Hiç unutmam Nazlı' da Beykozx Ormanlarında yapmıştı ilk kaynaştırma etkinliğini ve eve pestil gibi dönmüştü. Biz şimdi her akşam Gamse!nin yolunu gözlüyoruz, günün detayları için. Nazlı ben de böyle yapmamıştınız diyor ama unutmuş, biz gerekli hatırlatmaları yaptıkça ha ha diyor.


Bu gün sabah gözümüzü Cancan'la açtık. Annesini Adapazarına şantiyeye gönderdik biz Başbaşa kahvaltı yaptık. Sonra uyuduk sonra yine yemek yedik, market alışverişi yaptık. Burnumuzdan sonra gözümüzü göstermeyi öğrendik bu rada Cancan beni 5 kere daha ısırdı.

Biraz önce evin önünden deve geçti, çan çala çala.Bir pastanenin açılışını daha doğrusu yeniden açılışını müjdeliyor. Anadolu Yakasının meşhur pastanelerinden biridir, tadilat vardı, açılmış. İsmini sölemem valla. Ne yani şimdi bedavadan reklam mı yapayım heheheheh.

Şimdi yine uyku saatimiz geldi hadi bize müsade.