Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

1 Aralık 2009 Salı

Bayram bitti, herkes dağıldı ev yine bana kaldı. Küçük bir tost yaptım kendime, çayımıda aldım biraz buralarda bakınayım, sonra azcık ev düzene sokulacak. Akşam kızlar yemekte yok, yemeğimiz bize yeter.Benimse gün için şimdilik hiç bir programım yok. Sanki hiç keyfimde yok. Biraz buruşuğum çokca karışığım bu gün.

Bi gün Yengem dedi ki-Amcamın karısı olan- Lale ,cennette hep mutlu olacakmışız.--- eee Yenge dedim. İyide hep mutlu hep mutlu, deli gibi hep gülcekmiyiz. Ne kadar sıkıcı, ben sıkıntıdan patlarım dedi.Ha bu arada yengem de hacıdır ha.


Dün akşam O yengem aradı, daha doğrusu kuzenime aratmış.Lale'yi çok özledim, söyle gelsin, bir gece kalsın demiş. Kızlar da çok severler O'nu, çok da komik bulurlar, komiktir de. Çokca komik anımız vardır. Bir akşam aniden yemeğe misafirimiz oldu, ciğer kavuruyorum yemeğe takviye olarak, hangi ara bu geldiyse gelmiş, ciğerin tuzuna bakmış, tuzsuz bulmuş. Elbezileri kaynatmak için deterjan getirmiştim mutfağa, onu tuz san., bir avuç at içine. Bir baktım benim ciğer köpükler saçmakta. Sonra , boş ver bi sürü yemeğin varmış zaten dedi:)))). Onlar karı-koca bir alemdirler zaten. Bir keresinde, Amcam bizi kahvaltıya çağırdı, nasılda kar yağıyor, gelemeyiz falan dedikse de , yok ille geleceksiniz dedi. Gittiğimizde kahvaltıya mangal yakmıştı. Kocamın gözleri faltaşı gibi açılmıştı heheheheh. Program yaptık. Kızlar yarıyıl tatiline girince gideceğiz bir cumartesi gecede kalacağız. Bize özlediğimiz yemeklerinden yapacak.

Bunları hatırlayınca azcık keyiflendim mi ne:))



Şimdi biraz gidim ben sonra yine gelirim.

not: bazen yorumlarım görünmüyor burada, mesela şu anda bir yorum var ama hiç yok görünüyor. Mailimde görebiliyorum tıklayınca açılıyor ancak, sonrada kendiliğinden düzeliyor, var mı bilen nedenini:)))) ya da başına gelen.

düzenleme.1. Dün gece Rolkesen'i bitirdim. İlginçti, keşke sonu öyle bitmeseydi. Şimdi Haruki Murakami'nin İmkansızın Şarkısını bir elime, kahvemi de diğer elime aldım, salonun yolunu tuttum.

düzenleme- 2: Bu yorum işine uyuz oldum, şu anda 10 yorum var fakat yedi görünüyor. Mailim de görmesem açıp okumuyorum ya sinir oldum sinir..