Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

28 Şubat 2010 Pazar

Hafta sonu güzelleri

Hafta sonumu güzelleştiren detaylar. Tabak daha doğrusu tabak takamı:))) kocam tarafından hediye edildi. Meral Uyanık'ın İstanbul Rüyası kolleksiyonundan. Her tabakta ayrı bir semt resmedilmiş. Üsküdar , Galata Kulesi gibi.
Kitap ;Zaman Yolcusunun Karısı. Bu yıl filme de çekildi. Nazlı dün akşam D&R dan aldı.


Son resim Babaannesi tarafından Türkmenbaşı kılığına sokulmuş CANCAN. Yarın Kartalkaya'ya kayağa gidiyor. Bu hafta görüşemeyeceğiz.Dün akşam biz Capitol'de dolanırken aradı, abaaa , abaaaa diye bir bağırışı vardı. Sanırsınız yıllarca görüşmedik.

Biraz önce Tepe Natiulus'dan geldik. Evin alış - verişini yaptık. Cılkımız çıktı. Gelip bir de onları yerleştirdik , dik diyorum çünkü Aslan Koca da eşlik etti bana . Naziş de vardı... Bir ara bir şeyler yemek için mola verdik o kadar. İlginenler için söylüyorum Penty deki yeni sezon çorapları gördünüz müüü? çook güzeller...

Bu hafta sonuda hızla geçti, bu hafta sanırım yoğun olacağım. Alplerden bir konuk bekliyorum... Yarın , karı-koca Eminönü, Mısırçarşısı, Tahtakale de sahne alacağız heheheheh. İzleyin anacığım hiç boşluk yok bu hafta:))))