Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

25 Mart 2010 Perşembe

Hastane maceramız

Çok yorucu , çok sıkıcı bir gündü... Babam bu gün katarakt ameliyatı oldu, diyerek paaat diye gireyim konuya.

Saat bir de gelin ön tetkikler var, saat üç de de ameliyat demişlerdi, bir kontrol öncesi. Kocam , ben ve Babam buradan, Zuz da evinden çıkarak Hastanede buluştuk. Dr kontrolü, tansiyon ölçümü , damla mamla olayları bittikten sonra bizi odamıza çıkardılar. Saat 15.15 de hemşire hanım gelip hastayı ameliyathaneye götürecek dediler. Oda da tv mv var ama biz kendimiz tv yiz. Ben önce klimayı 30 dereceye alıp milleti haşladım. Gösterge otamatik 30 dereceye ayarlaıymış ne yapayım:))) Saatler geçmek bilmeyince biz Zuz la iki kez takıştık , babam tüm odayı inceledi , elden geçirdi:))) Bir kez kocam kaçtı molaya , bir kez Zuz la ben kaçıp çay molası verdik hastane cafe de. Zuz bu hastaneye bir aydır gidip geldiği için her bir köşesini bilip herkesi tanıyor zaten . Ayrıca hastanenin kardiyoloğu görümcemin oğlu, ameliyathane sorumlusu kuzenimin kuzeni ... Yani hastane bizim :)))) . 15.15 de denilen ameliyat saat 16.35 de yapıldı. Zuzu'un elinden gelse ameliyathaneye girip ameliyatı kendi elcağızlarıyla yapacak ama bir alet de sorun yaşanmış, önceki ameliyat da... Neyse babam bu arada odayı karıştırmaktan bıkıp , bizi de gülme krizinden çıkarıp uyudu. Sonunda ameliyat oldu yarım saat bile sürmedi. Odaya getirince Amca biraz dinlensin sonra gidin dediler. Onlar odadan çıkar çıkmaz Babam giyindi hadi gidelim dedi.:)) Ay, evim evim meğer ne özlemişim. Geldik yemeğimizi yedik. Zuz da kendini kuaföre attı. Birazdan gelir , aç bilaç ...

Bu akşam Aşk-Memnu seyredip tumba yatak. Kitap falan okuyamam sanırım. Amak-ı Hayal bitmek üzere. Eğer okumak isteyen olursa , tasavvufdan hoşlanan varsa tavsiye ederim.

Bu günlük de bu kadarrrrr....