Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

15 Nisan 2010 Perşembe

Bu günün tüm aksiyonları Cancan'la ilgiliydi. Ne eğlendik ne eğlendik.Daha ben balkondayken o aşağıdan bağırdı içi içi diye. Yani benim canımın içisin Kahvaltı sonrası hemen koruya gittik. Bu yık koruda çok karga var. Cancan da karga kovalamaya bayılıyor. Erguvanlar açmış, defne ağaçları çiçeklenmiş. Defne ağacının çiçekleri aynı mimozaya benziyor. Biraz korudaki parkta takıldık, biraz deniz manzarası izledik korunun yollarında kah koştuk kah yürüdük. Artık bir küçük adam O.

Dönüşte açık havanın etkisiyle bir yemek yedi şaşarsınız, bitti diye kaldırrken mama diye bağırdı, yeniden yemek koydum tabağına. Sonrada iki buçuk saat uyudu. Ben de yattım yuvarlandım. Ona sebzeli somon pişirdim. Uyandığında da ablalar okuldan geldi ve o zamana kadar gayet derli toplu duran ev zıvanadan çıktı.

Birazdan Aşk-ı Memnu izleyeceğim. Bu gece Bihter kendini yerden yere atıyor, Nihal sonunda muradına erdi ya:))) İzlemediğim film kalmasın etkinliğinde; Okan Bayülgen'in Kanalizasyonunu izlemeye yüreğim daha fazla dayanamadı yarısında kapattım. Belki sonraya doğru iyi oluyordur ama yok bana gelmedi.

Yarın ralli dolayısıyla tüm yollar kapalı yani tüm derken bana lazım olanlar:))) ama Zuz la bir program yaptık bakalım ne olacak...

Böyle işte hayat...

düzenleme-1: raitingim yerlerde sürünüyor heheheh

Bu gün Zuz'la programımızı uygulamaya karar verdik. Rallicilere bir sözü olan söylesin. Program içinde, Teyze- Enişte ziyareti, kuzen buluşması ve Beyoğlu var.

Cancanla alt alta üst üste boğuşmaktan omuzlarım acıyor. Ama o sıkışınca ısırdığı için hep kazanıyor.

Merak etmeyin Aşk-ı Memnuda sona geldik ama Yaprak Dökümü seneye sezon finali yapacakmış. Yaprak D ökümünü bir kez izledim tam anlamıyla... O da, Bodrum- Turgut Reis de , sitenin lokalinde yaş ortalaması 65 olan kadınlar topluluğu ile. Yaş ortalamasını düşüren de bendim heheheheheheeh. O akşam başlıyormuş, geçen sezon çok önemli bir yerde kalmışmış. Ay yemek sonrası bir kahve içelim diye lokale girdik, baskına uğradık. Bir sohbet açıldı, bi de merak ettim ben de:)) izledim sonuna kadar. Şimdi ne zaman Yaprak Dökümünü görsem selam ederim o gecelik , bir gecelik arakadaşlarıma:)


Hayat devam ediyor işte böle, bu gün de ...