Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Ağustos 2010 Salı

dün bugün

Fcebookda bir sıcaaaak yazıyorum , hemen altı yorumla doluyor burası daha sıcak diye....Klimalar olmasa ne yapacaktık bilemem... gerçi sonra tepe sersemi gibi dolaşmak var işin ucunda ama:)))
Sıcaklardan dolayı evci çıktık iki gündür...Gamse ile dün akşam biraz pazarı dolaşalım dedik ama koşa koşa eve geri döndük. Hem de saat 7.30 du..

Dün gece önce yatağımda... Sonra Gamsegamse'nin yatağında(kızlar klima yüzünden salondaki kanepeleri işgal etmiş durumdalar) daha sonra salonda Naziş'in ayak ucuna sığınma şeklinde sabah etme ...sabah yediden sonra tekrar kendi yatağıma dönüş şeklinde bir gece geçirdim.Yatak odasına gittiğimde Alllah sizi inandırsın Kocam, pikeye bir sarınmıştı anlatamam...gözlerim faltaşı gibi açıldı... bir de ,dün gece baya serindi hava demez mi?. Canım Annem ya, bu oğlan aynı lohusa gibi kat kat giyiniyo derdi )). Biz henüz t-shirtle falan gezerken bu koca kişisi kazaklara geçerdi hemen havalar biraz serinlemeye görmesin.

Şu sıcaklardan dert yanan arkadaşlara bir çift sözüm var ...siz yaz gelse gelse derken ben ne diyodum size Alllah aşkına he!!! yaz dediğin iki hafta olmalı o da ben tatildeyken heheheheheheh
Dün gece Rıfat Ilgaz'ın kitabını bitirdim.... Bazı şeyler hep güncel Türkiye de...bazı kitapları okurken bunu daha iyi anlıyorum....bizb seksen sene aynı şeyleri konuşan bir milletiz....Bakın şimdi Ramazan gelsin, konuşulacak konuları size söyleyeyim....şunlar orucu bozar bunlar bozmaz...bilmem nerede oruç tutmayan şahı, yemek yerken görülüp dövüldü....iftar çadırları ...bilmem ne bakanı ya da Başbakanı şu gecekonduda iftar açtı...çıocuklara harçlık verdi falan filan.Benim ramazan programımı açıklamıştım, sabaha kadar oturma akşama kadar yatma....var mı bi itirazı olan...orucunu yatarak tutuyo filan diyen... kendi orucum kardişimmm nasııl tutar tutarım:)))

Gelelim bu güne ;bir ara kafamı dışarı çıkaracak oldum , sanırsın kafamı fırına soktum...anlaşııldı dedim bu gün de evci çıktık.... Tam o sıırada Meral aradı ....hadi gelin dedim....kısır yağptım hemencik bi de soğuk yenilecek bir pastamsı tatlımsı bir şey yaptım....serin serin oturduk...yeyip içip okey oynadık....Akşam olunca kızlar Meral'i de alıp Kadıköy' e gittiler. Bne hadi bi yazı attırayım dedim.o sırada Kocam da geldi eve ...bir çay onun eline tutuşturdum sen haberleri izle dedim.....işte böle böle bu günü de böyle yedik bitirdik sırada ki gelsin....ama serin gelsin.

düzenleme: Bu ramazanda iftar çadırı yokmuş....Catring firmaları eve servis yapacakmış... vallaaa