Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

28 Ekim 2011 Cuma

haberler

Hastane günleri devam ediyor...Sanırım pazartesi günü evde olacağız...Anlatsam roman olur tarzında günler saatler dakikalar yaşadık... Adım adım iyiye gidiyoruz ama bu arada hep bir risk olduğunu hiç unutmayacağız özellikle de babam unutmamalı...Hep diken üstünde gibi olmasa da hep temkinli bir yol haritamız var artık.

İnanılmaz komik, duygulu olaylar ve de acı tesadüflerin muhteşem kucaklaşmalarını yaşayıp Haydarpaşa Numune 1.Nörolojide destanlar yazdık. Geniş bir ailenin olmasının geniş geniş genişliğini yaşadık yaşıyoruz. Blog arkadaşlığı denilen şeyin nasıl harika bir şey olduğunu,dünyanın her tarafından gönderilen duaları, geçmiş olsun dileklerini almanın nasıl güzel bir şey olduğunu,içine katılan hoşlukları da unutulmayanlar arasına yazdık... Anlatacak ne çok şey var, keyfim yerine bi gelsin, Babam da istediğim rahatlığı göreyim. Gülünç,hayret verici hadi yok artık dedirtecek kadar şaşırtıcı, duygulu,dramatik,korkunç kısacası her duyguya hitap edecek hikayeler var...