Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

25 Ocak 2012 Çarşamba

okuma günlüğü kimin olsun


Kitap okuyan kız okuma günlüğü hediye ediyor!

Bu okuma günlüğü benim olsun ben de okuduğum kitapları günlüğüme yazmak istiyorum diyorsanız 2011′de en sevdiğiniz veya en etkilendiğiniz kitabı yorum olarak yazın. Yorum yazanlar arasından yapılacak çekilişle 1 kişi Okuma Günlüğünün sahibi olacak. Son katılım tarihi 31 Ocak 2012 Salı

Neymiş bu okuma günlüğü derseniz tık tık

Duyguların rengi

Yağmurlu bir sabaha uyandım. Uyandım diyorum çünkü ; henüz herkes uyuyordu. yaşasın yaşasın dedim ve hemen yeşil çayımı demledim. Demliğimi kupamı alıp yavaş yavaş odama döndüm ve Leylak Dalıcımın tavsiyesi filmimi izledim. Film Oscar adayıymış aynı zamanda ve Duyguların Rengi adlı kitaptan uyarlama... Kitap kapağı ve film afişi aynı. Geçen ay D&R da almış ama filme alındığını duyunca kasada bırakmış tercihimi başka bir kitaptan yana kullanmıştım.
Filmi çok beğendim ve izlemezseniz valla da billa da küserim kategorisine koydum.Magisaa izle valla İncir Reçeli ile ödeşiriz:))



















İzlemekten gitmişken ; biz Öyle Bir Geçer Zaman ki vedalaştık. yeter içimiz kıyıldı. Dün akşam TRT1 de başlayan Seksenler dizisine başladık. Seksenli yıllarda geçiyor, o günleri yeniden hatırladık hem güldük hem hüzünlendik.Kitap da ise Füruzan'ın Sevda Dolu Bir Yaz'ını okuyorum...Çok ama çok güzel oldu yeniden yeniden okumak.

Şimdi gitmeliyim ev de hareket başladı...