Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

19 Mart 2012 Pazartesi

haftabaşı

Pırıl pırıl bir haftaya başlamış bulunuyoruz. Ama hafta ortası sıcaklıklar düşecekmiş, oyüzden hemen sevinmeyelim.

Hadi başlayalım:)

Film izledim...Vizyondayken izleyememiştim, bu sabahın kısmetiymiş. Şöyle eğlenceli bir şey izleyeyim, hem kahvaltımı şen etsin hem de şu pırıl pırıl başlayan haftaya yakışsın dedim. Film güzel, artık olmayan hoşgörü üzerine yapılmış bir komedi filmi... Sonu açık bıraklımış ki belki devam filmi gelebilir diye. Yani devam filmi çekilse kızla oğlan evlenir eee sonra başka ne olur bilemem!!

Kahvaltı sonrası, hayda bre dedim ve önce hafta sonunda el değmemiş evi cıncık gibi yaptım.Sonra da Zeytinyağlı, portakalı kereviz, Pazı diblesi, biber dolması ve domatesli arpa şehriye çorbası pişirdim.Üstüne üstlük, sulu köfte yapmak için , misket köfteler hazırlayıp dondurucuya attım. Sonra da dönüp, helal kızım sana bu yollar dedim.

Dün akşam Survivor izledik ailecek. Pek eğleniyoruz biz bu yarışmada. Önce ayrılmayız, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için diyenlerin sonra aç kalınca nasıl birbirlerine düşman kesildiklerini görüp, vay be anneanne diyorum vay sana vaylar sana. Hep derdi ki, aç koma arsız edersin yok deme hırsız edersin. Bir de aç köpek fırın yıkar derdi.Acun bu arada malı götürüyormuş bana ne... Siz yapın siz götürün :))))


Yeni kitabım; Arıza Babaların Çatlak Kızları... film sponsorum Madeni Cesaretim'in önce bir Antalya'yı dolanıp bana gelen kitabı..

Bu kadar yav, bu pırıl pırıl hava ev meşgalesiyle heba edilmiş olabilir ama yarına çetin bir okey partisine gidiyorum.