Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

28 Nisan 2012 Cumartesi

Bugün

Ben bu ayracı Leylak Dalıcım'da gördüm aşık oldum dedim, anında cevap geldi bu aşk karşılıksız kalmasın dedi, O'na da hediye eden... Çok çok uzaklardan yola çıktılar, Fredric Chopin'in memleketinden.

Yatakta aynı benim gibi kitap okuyan çocuk, elimi bile aynı öyle koyarım başımın altına, arasına notlar alabileceğim ayraç ve benim için özel olarak seçildiği belli olan kart... Hepsi birbirinden güzel ve özel... El.. birbirimizi görmedik ama şıngır şıngır bir sesin olduğunu biliyorum, en azından.Umuyorum ve diliyorumki Kız Kulesi randevumuz bir gün gerçek olur...

Taşınma eylemine henüz geçmedik. Dün Gamegamse'nin gardrobu geldi ve kuruldu. Akşam kıyafetlerini götürdü yerleştirdi , biz de karı koca mutfak dolaplarının içini, şu yapışan zımbırtılarla kapladık. Yarın da perdeleri takacağız. İşte böyle böyle altı ay bilemedin yedi sekiz ay hadi taş çatlasın bir yıla varmadan taşınırız diye düşünüyorum.

Bugün kütüphaneye gittim bir ara ödünç kitap teslimi yaptım ve Babam için 5 kitap seçtim Bu kez tamamiyle tarihi kurgulu kitaplar seçtim , çok hoşuna gitti... Ay bende 1Q84'e başlamak için sabırsızlanıyorum.

Balkahve'nin mezuniyet tezi için cevaplamamızı rica ettiği bir anket var...Her konuda birbirimize destek olduğumuz gibi bu konuda da aynı şekilde hareket edeceğimize eminim..
http://mezuniyettezi.blogspot.com/

Buğday Tanesinin geleneksel kitap etkinliği için son katılım tarihi 3 Mayıs... hatırlatayım...