Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

27 Haziran 2012 Çarşamba

adali pansiyon cunda


Zuz'un pansiyonla ilgili sizlerden mailler alıyorum. Erkek kardeşim Metin bir de video hazırlamış. Videodan pansiyonun tüm detaylarını görebilirsiniz. Haziran, temmuz ve Ağustos ayı fiyatları bende mevcut bana mail atarsanız , isteyene ulaştırırım.

GECE GÖRÜŞÜ

Bu akşam, Zeya, Ebrucuk , Gamsegamse ve Ben Nakkaştepe'den baktık İstanbul'a... Buluştuğumuzda hava aydınlık ve rüzgarlıydı ama gece inmeye başlayınca, hava duruldu, güzelleşti...Işıl ışıl Boğaz manzarasına baka baka yedik ,içtik sohbetler ettik. Melek kartları çektik.
Gecenin yarısında Gamsegamse Survivor finalini izlemek için eve döndü. Demek ki eve yakın bir yerde program yapmamak gerekiyormuş:)) Neyse biz geceye devam ettik tabi ki
Dondurma yememek için kahve içtik:))) Yazlık , karanfilli stokum da tamamlandı bu arada, ben üste üste bir iki tane telledim kahveyle , sohbetle...Gecenin sonuna doğru ,Yedi Tepe Resteurant'ın Boğaz'a en hakim olan uç kısmına kadar yürüyüş yaptık , iki köprünün iç içe geçmiş gibi duran görüntüsüne bakıp geceyi sonlandırdık.(Bunlar da Zeya'nın armağanı olan;kitabım, müziğim ve de Rüzgar Gibi Geçti formatlı defterim.., sanki çok güzel bir yazı müjdeliyor gibiler değil mi?)

Eve geldiğimde Survivor henüz bitmemişti, finali izledik hep birlikte ve desteklediğimiz Nihat kazanınca sanki bize de pay verecekmiş gibi pek sevindik:))

Şimdi kitap okuma faslı...İyi geceler