Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

24 Aralık 2012 Pazartesi

Ön yılbaşı partisi,kokinalar,kahveler,bozalar

Hafta sonu yine jet gibi geçti...Çok hızlı ve çok keyifli... Yıllardır yaptığımız,bu yıllardır sözünü öyle keyifle söylüyorum ki  inanmazsınız sanırım 6.geleneksel ön yılbaşı partimizi yaptık...  Gülüşlerin bni bir paraya gitti, heyecanlı çekilişler oldu,hediyeler verildi,alındı... tadına doyulmaz lezzetlerle dolu masay çökertildi:))...Sıcak şarap musluklardan aktı, Nalan^'la biz yine araya çay molası soktuk...Akşama doğru başlayan partimiz gece yarısına sarkarken de vedalaştık...Ev sahibemiz Zeya, bize yine  muhteşem bir biçimde ağırladı....







Ben parti için Zeya'ya gitmeden onun yan komşusu olan Cancanlara uğramadan  yapabilirmiyim. Kuşum beni camlarda beklemişti... Üşümüş Cicianne'nin çayı demlenmiş, yanına  ikram için kek fırına sürülmüştü...İki saat kadar oynadık,sohbet ettik birlikte film izledik ve istemeye istemeye ayrıldık... Artık çok uslandı,kardeşiyle de güzel güzel oynuyor.





Bugün  itibariyle kış, biraz mola alıyormuş. Hava pırıl pırıldı...Öğleden sonra Kadıköy'e gittim. Niyetim menekşeli macaronlar alıp,menekşe severlere göndermekti ama maaleseh şubat ayına kadar yokmuş, yur dışına gönderiyorlarmış. Leylak Dalıcım ben yurt dışına taşınırım dedi ama Ataletim şimdi hastalarını bırakamaz dedim:)) Kokinalar aldım,kahvemi Ferit Bey^de içtim,çarşıyı,kitapçıları dolaştım ve evime geldimm derken koca aradı beni geri döndürdü,alışverişi  birlikte yapalım dedi. İyi de oldu kendime mor güllü terlik aldırdım:))



Bu gece boza eşliğinde ''O SES''izliyoruz...








Şahane kitaplarım var,filmlerim var ama  başka yazıya...