Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

11 Şubat 2013 Pazartesi

Sülale boyu kop kop ve Mutlu Aile Defteri

Hızlı başlayan hafta sonu  tam gaz devam etti...Dün yani cumartesi akşamı  Anadolu Hisarı'nı şenlendirdik ailece pardon sülalece... 30 kişi kadar olduk, kocamgillerle:)) Halalı, yeğenli, kuzenli,yengeli,enişteli,baldızlı,görümceli, gelinli kocaman bir topluluktuk. Çok eğlendik, yedik ,içtik, eller havaya yaptık,  halaylar çektik,ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca diye şarkılar söyledik ve birbirimize sahip olduğumuz için şükürler ederek ayrıldık. Çok ama çok keyifli bir gece oldu.









Pazar günü geç kahvaltı edip günü evde geçirmeye karar vermişken Gamse kıpraştı hadi sinemaya gidelim dedi. Evden nasıl bir hızla çıktığımızı tahmin bile edemezsiniz...''Mutlu Aile Defteri'ne gittik. Sıcak,samimi yer yer güldüren bir film. Konu oldukça basit,çok bilinen bir konu ama iyi oyunculuk izleyince bunu göz ardı edebiliyorsunuz...Yerli filmde biliyorsunuz komedi olunca ille de belden aşağı vuracak,küfür ille de olacak. CMYLMZ filmi bile izlerken dikakt edin seyirci en çok küfüre gülüyoryuh diyorum o zaman niye para veriyorsunuz abi küfürleşin küfürleşin gülün.

Yarın itibariyle  yarıyıl tatili bitiyor. Allahım Allahım bi doya doyaaaa temizlik yapayım.

Bu ara kitap okumada çok yavaşım ama sanırım yarından sonra eski performansıma kavuşurum....

Öle işte...