Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Mayıs 2013 Cuma

Gamsegamse

Daha annesi doğarken,annesinin gülüşüne yerleşmiş,önce yanağındaki gamzesi, sonra da kız Gamze'si olmuş.:))Daha doğar doğmaz,giysilerini kendisiyle aynı saatte doğan,erken doğup ailesini faka bastıran bir muzip çocukla  canı gönülden paylaşmış:)) Annesiyle babası o dakkika anlamışlar ki; bu kız çok paylaşımcı olacak:))

Bugün, hepinizin tanıdığı, eğer evde olmazssa evin suyu çekilmiş değirmen kadar sessiz olduğu:) Bizim evin müdürü;Gamsegamse'nin doğum günü...

Bir anne olarak tabiki çocuğum sağlıkla, keyifle yaşasın,her istediğini elde etsin, en başarılı o olsun:)) isterim  ama en  büyük dileğim Allah, hep iyi insanlarla karşılaştırsın...Vefalı,hiç çekinmeden kapısını çalabileceği dostları olsun.  O'nun için şiirler yazabilen,gözünden hiç bir şey kaçmayan öğrencileriyle çok sevdiği mesleğinde,hedefinde olan herşeyi gerçekleştirebilsin.






Şimdi kişisel isteklerim.

Her zaman(  tv izlerken)yattığı koltuğu bana versin,orası evin en güzel köşesi nasıl da kaptı...Yemeğin benim sevdiğim taraflarını bana bıraksın. Ama bunun yanında ,bana hediyeler,kitaplar almaya ,sürprizler yapmaya devam etsin. Bir anne başka ne isteyebilir ki:))

GAMSE'mmmm iyi ki doğdun iyi ki benim kızımsın,başkalarının kızı olsaydın inana onları çok kıskanırdım. Mutlu ,sağlıklı  yaşların yılların olsun.

Not: Bu akşam pasta merasimi yok di mi? yapmayalım derken beni denememişsindir umarım:))