Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

27 Aralık 2014 Cumartesi

Tavsiye Melekleri

Dün yaklaşık bir yıldır birlikte olmaktan çok ama çok keyif aldığım ''Tavsiye Evi''nde idim..
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yeni yılı karşıla partisinde birlikte olduk. Artık oraya giderken çok yakın bir arkadaşımın evine gidiyormuşcasına rahat gidiyorum. 
Dün şahane bir sofra karşıladı bizi önce ...Kutu Kutu Parti hazırlamıştı herşeyi... Sonra Tavsiye Evi kurucusu Renan Tan hepimiz için ayrı ayrı seçtiği yeni yıl hediyelerimizi verdi... Valla ben hediyemden çok ama çok memnunum... Yeni yılda her sabah güne bir Nazım Hikmet şiiri ile başlayacağım. 2014'de Turgut Uyar şiirleriyle başlıyordum...2015 Nazım şiirleriyle geçecek...





TAVSİYE EVİ, YENİ YILA YENİ SİTE İLE MERHABA DEDİ!



Tavsiye Evi, yeni yıla sayılı günler kala
düzenlediği yeni yıl yemeğiyle, tavsiyemelekleri.com
sitesinin açılışını canlı yayınlanan coşkulu bir partiyle yaptı.
Tavsiye Evi’nde düzenlenen yemeğe
Tavsiyemelekleri.com yazarları ve Tavsiye Evi ekibi katıldı.


Tavsiye Evi, yeni yılı yeni bir site ve Tavsiye Melekleri’nin katıldığı özel bir yemek davetiyle karşıladı. Kurucular Renan Tavukçuoğlu ve Erdem Tavukçuoğlu’nun açılış konuşması yaptığı ve Meleklere yeni yıl hediyesi olarak bu yepyeni siteyi sunduğu yemekte, tavsiyemelekleri.com’un tanıtımı yapıldı.

Renan Tavukçuoğlu konuşmasında “Hepimiz çok heyecanlıyız. Uzun zamandır bu proje üzerinde çalışıyorduk. Meleklerimizle birlikte güçlüyüz, bu gücü daha da genişleterek büyüyeceğiz” dedi.

Erdem Tavukçuoğlu ise, “Türkiye’nin en güçlü kadın topluluğu olan sistemimizde 70.000’den fazla kayıtlı Meleğimiz var. İstedik ki bu proje ile Meleklerimiz gücüne güç katsın. Onlar bizim için çok değerli ve böyle güzel bir projeyi hak ediyorlar.“

Etkinlikte, yeni yıl hedefleri de konuşuldu. 2014’te yapılan çalışmalar hatırlandı.


Tavsiye Evi hakkında

Tavsiye Evi, ünlü markaların yeni çıkan ürünlerinin kadınlarla buluştuğu yaşayan bir evdir. Bu evde Tavsiye Melekleri olarak adlandırılan üye kadınlar, herkesten önce ürünleri deneme ve bu deneyimlerini diğer kadınlarla paylaşma imkanı bulur. Markalar bu evde hedef kitlelerine doğrudan ve samimi bir pazarlama yöntemiyle ulaşmış olurlar.

Tavsiyemelekleri.com hakkında

2014'ün son günlerinde yayına giren site; kullanıcıların forumlara katılarak bilgi ve tavsiyelerini paylaşabileceği, Melek Blogger’ların yazılarını takip edilebileceği, Uzman Melekler’le yakınlaşabileceği ve Melek Tavsiyelerinden faydalanabileceği Türkiye’nin en güçlü kadın topluluğudur.

Sosyal hesaplarını takip ederek #TavsiyeMelekleri ne daha da yakınlaşabilirsiniz.

Web sitesi için : http://tavsiyemelekleri.com/

Facebook için : https://www.facebook.com/pages/TavsiyeMelekleri/547321145374588

Instagram için : http://instagram.com/tavsiyemelekleri